Meetings & Events

Meetings & Events

Paviljoen van de Dame is de plek waar je heengaat om inspiratie op te doen, plannen te smeden en jezelf en anderen te motiveren. Waar je in alle rust en ruimte kunt vergaderen en trainen maar ook een spetterend bedrijfsfeest kunt geven. En waar je alle grote gebeurtenissen in het leven zoals huwelijk, verjaardag, jubileum of afscheid op een mooie en onvergetelijke manier kunt vieren. Zodat je na afloop voldaan naar huis gaat. Met een hoofd vol goede gedachten en mooie herinneringen. En een lach op je gezicht!

Vergaderen

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering of presentatie?  De Dame ruimte talrijk aan mogelijkheden voor gezelschappen van 16 personen tot 125 personen.

Meer Info

Trouwen

Uw grote dag, waarschijnlijk heeft u er al eindeloos over lopen wegdromen. Hoe u deze dag ook voor ogen heeft, dit moet er één worden waar u en uw partner de rest van uw leven met een grote glimlach aan zullen terugdenken.

Meer Info

Privé dineren

 De Dame beschikt over een schitterende sfeervolle ruimte, waar u met een gezelschap van maximaal 16 personen kunt genieten van uw heerlijke rustig lunch of diner. 

Meer Info

Condoleance

Paviljoen van de Dame is een sfeervolle locatie waar u in alle rust terecht kunt voor de ontvangst van uw genodigden na een uitvaart. 

Meer info