Paviljoen van de Dame

Meetings & Events

Paviljoen van de Dame is de plek waar je heengaat om inspiratie op te doen, plannen te smeden en jezelf en anderen te motiveren. Waar je in alle rust en ruimte kunt vergaderen en trainen maar ook een spetterend bedrijfsfeest kunt geven. En waar je alle grote gebeurtenissen in het leven zoals huwelijk, verjaardag, jubileum of afscheid op een mooie en onvergetelijke manier kunt vieren. Zodat je na afloop voldaan naar huis gaat. Met een hoofd vol goede gedachten en mooie herinneringen. En een lach op je gezicht!

Meetings & Events

Condoleance

Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. De Dame helpt u hier graag mee.

Condoleance

Vergaderen

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering of presentatie?

De Dame beschikt over verschillende ruimten voor gezelschappen van 1 tot 125 personen.
Verschillende AV apparatuur aanwezig.

Wij denken graag met u mee.

Vergaderen

Trouwen

Uw grote dag, waarschijnlijk heeft u er al eindeloos over lopen wegdromen. Hoe u deze dag ook voor ogen heeft, dit moet er één worden waar u en uw partner de rest van uw leven met een grote glimlach aan zullen terugdenken.

Trouwen

Privé dineren

De Dame beschikt over een schitterende sfeervolle ruimte, waar u met een gezelschap van maximaal 16 personen kunt genieten van een heerlijke rustig lunch of diner.

Privé dineren
Copyright © 2020 Paviljoen van de Dame, een onderdeel van The Amaze Group