Just say yes, we do the rest!

Trouwen bij Paviljoen van de Dame is een ervaring die jullie en je dierbaren altijd zal bijblijven. We hebben echt één van de allermooiste panden van Noord Nederland. Een indrukwekkend, stijlvol en tijdloos pand met prachtige zalen omringd door fraaie terrassen, majestueuze bomen en met uitzicht op een schittert meer. De ultieme plek voor jullie grote dag!

Vaak zie je dat een bruiloft door de dag heen meerdere locaties heeft. Wat soms de nodige onrust oplevert.. Wij bieden je een totaalarrangement op één perfecte plek waar echt alles plaats kan vinden: van ontvangst tot ceremonie, van lunch tot High- of Afternoon Tea, van diner tot een spetter feest met live muziek of een DJ. We regelen echt alles voor jullie!

Wil je alleen de ceremonie bij ons doen? Ook dat kan natuurlijk. Maandag, dinsdag en woensdag zijn de beste dagen hiervoor.

Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, onze collega's zullen er alles aan doen om jullie een onvergetelijke te bezorgen...

Is that a yes we hear?

Paviljoen van de Dame
Copyright © 2020 Paviljoen van de Dame, een onderdeel van The Amaze Group